Er moet gevaren worden! (Jubileumboek)

75 jaar Willem de Zwijgergroep III

Een boek, maar niet zomaar een boek.
Een echt boek met harde kaft en plaatjes, eentje om lekker in weg te dromen bij een goed glas en denkend aan alle mooie avonturen die we toch maar beleefd hebben.

image[3]

Enkele enthousiaste oud-leden hebben het plan opgevat om ter ere van het 75 jarige bestaan van onze mooie groep de geschiedenis vast te leggen in woord en beeld.

In bijna 200 bladzijden wordt beschreven, hoe het de groep al die jaren is vergaan, menig hoogtepunt wordt beschreven, veel anekdotes worden verteld en veel namen genoemd. Mooie foto’s lichten het verhaal toe.

De prijs van het boek bedraagt 25 euro. Op de Jubileumdag is het boek ook te verkrijgen. Zorg daar voor contant en gepast geld aub! Opsturen kost 5 euro.

Via deze link kunt u het boek bestellen.

Voor het bestellen maken wij gebruik van het systeem van Scouting Nederland. Hierbij wordt u gevraagd uw bankrekeningnummer in te vullen, waarmee wij eenmalig de kosten via een automatische incasso verrekenen. Scouting Nederland doet verder niets met uw gegevens.

Mocht het via bovenstaande link niet lukken, dan kunt u hier bestellen.

Is het bestellen van het boek nog niet gelukt? Stuur dan een mail naar: 75@wdzdordt.nl. Geef dan wel aan hoeveel boeken u wilt en of deze moeten opsturen.

image[2]